×

Condor knæstrømper - linen

Mærke:
Cóndor

Knæstrømper med mønster. linen. condor.

Læs mereVis mindre
59,95 kr.
Condor
Beskrivelse
Beskrivelse

Bløde og behagelige knæstrømper med mønster fra Condor. Farven hedder linen, som er en creme / sand farve. Super flot er den, samtidig passer denne farve til næsten alle farver. Hulmønstret på strømpen går hele vejen ned langs benet. Strømpen har en bred åbning som gør at de er nemme at få af og på, selv for de mindre børn. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer og at de ikke glider ned. I åbningen er der en lille flæse som bare gør dem endnu mere yndige. Fremstillet i en bomuldskvalitet, som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. 

Fælles for Condor børnetøj er noget særligt. Der er gjort noget ekstra ud af designet og kvaliteten er noget af det bedste du kan få, når det gælder strømper til dit barn.

Fås også i grå og old rose.

• 75% bomuld.

• 22% nylon.

• 8% elasten.

• Oeko-tex 100 certificeret.

• Producent: Condor.

Knæstrømper er blevet det helt store hit til pigerne, især under nederdele og bloomers. Det ser så sødt ud, eller måske er yndig det rette ord. Det er helt klart det fine hulmønster der gør outfittet vild yndigt. 

Vaskeråd:

Du kan sagtens vaske knæstrømperne i din vaskemaskine. Det er en god ide at bruge en vaskepose så skåner du mønstret. Undlad at tørretumbler dem og lad dem lufttørre i stedet.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
2592/2 - 304
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu